Esküvőszervezés

Lánybúcsú típusok

Most pedig inspirálódjatok a különböző lánybúcsútípusokat böngészve! Nézzetek körül, hogy mi szimpatikus Nektek, és legyetek bátran kreatívak, hiszen akár több stílust is tudunk keverni. Minden megvalósítható!

Kocsmatúra

Egy klasszikus lánybúcsú elengedhetetlen része a buli tánccal, amelyre a legjobb alapozás egy kocsmatúra. A menyasszony ízlése alapján állítjuk össze azt, hogy milyen típusú helyeket járunk majd végig. Romkocsmák, tetőteraszok, borkóstolók, koktélbárok vagy tematikus pubok? Csak rajtatok múlik, hogy mit szeretnétek. Egy biztos: alapos helyismeretünk alapján kizárólag olyan megállók lesznek a kocsmatúra során, ahogy a legjobb minőséget és ár-érték arányt kapjátok. Az pedig már csak a hab a tortán, ha limuzinnal érkeznétek, vagy a kocsmatúra és a buli közé beiktatnátok egy chippendale showt.

Kocsmatúra

Balaton

Egy pohár bor a kezedben. Szikrázóan süt a nap. Ringatózik a vitorlásotok a Balaton közepén. Mindeközben pedig tudod, hogy este egy fergeteges buli vár rátok egy exkluzív balatoni szórakozóhelyen, és másnap brunch közben majd mesélhetitek egymásnak a legjobb sztorikat. Örömmel segítünk egy komplett balatoni hétvégés lánybúcsú megszervezésében nektek - legyen szó akár az északi, akár a déli partról.

Balaton

Piknik

Ha visszafogott, de mégis stílusos módon szeretnétek megünnepelni és elbúcsúztatni az arát, akkor nektek találták ki a piknik jellegű lánybúcsúkat. A finom falatok és a kedvenc italaitok garantáltak, de emellett a dekor is olyan lesz, ami maximálisan titeket tükröz! A célunk az, hogy amint megpillantjátok a helyszínt, éppúgy elálljon a szavatok, ahogy majd a leendő férjnek fog, amikor megpillantja élete párját abban a bizonyos fehér ruhában az oltárnál.

Piknik

Wellness

Ünnepeljetek hozzátok illő módon! Wellness és kozmetikai kezelések. Finom falatok és gyönyörű hotelszoba. Csak a menyasszony és a legközelebbi barátnői. Mi kellhet még? Egyedi programok, a környék felfedezésével egybekötve. Legyen szó egy borbirtokról, egy laza természetközeli túráról vagy shoppingolással egybekötött napról - a hétvége minden pillanatát az igényeitekhez szabjuk. Rengeteg kreativitással és igazán emlékezetes pillanatokkal.

Wellness

Kalandközpontú

Nem vágytok klasszikus lánybúcsús programra, hanem szívesebben terveznétek kalandos programot is? Irány egy szabadulószoba, egy gokartpálya, egy újdonság erejével ható VR élmény, paintball vagy Redjet. Persze ha a program után beülnétek koccintani bárhová, akkor rengeteg helyet fogunk nektek javasolni. Sőt, ha esetleg buliba csapna át mégis az este, ott leszünk veletek, hogy biztosan a legjobb helyek egyikén kössünk ki.

Kalandközpontú

Főzőtanfolyam

Egyre többen választanak egy alkalmas főzőtanfolyamot a lánybúcsú részeként. Legyen szó francia főzőiskoláról, pizzakészítésről vagy macaronsütésről - a választék végtelen, így biztosan meg fogjuk találni azt a meglepetés tanfolyamot, amely a legjobban illik a menyasszonyhoz és a baráti társasághoz. Ha szolidan ünnepelnétek, akkor a tanfolyam után mindenki mehet haza, de éppen ennyien szavaznak arra, hogy a közös főzés csak az este nyitánya legyen. Mi minden ötletben partnerek vagyunk.

Főzőtanfolyam

Bortúra

Magyarországon 22 borvidék található, így van miből válogatni, ha a menyasszony nagy rajongója a különleges boroknak. Aki még nem volt bortúrán, el sem tudja képzelni, hogy milyen különleges élmény a pincéket járva megismerni az adott régió jegyeit és borászait, személyes történeteket hallani - és persze közben isteni borokat kóstolni. Az első pár pince után a fergeteges hangulat pedig végképp garantált!

Bortúra