Esküvőszervezés

Igazán emlékezetes lánybúcsút szeretnétek a barátnőiddel? Mi azért vagyunk, hogy legendás legyen a lánybúcsú minden pillanata, méghozzá olyan módon, ahogy azt ti szeretnétek.

Akár egy decens délutáni teapartihoz, akár egy skybarban koccintós dögös limuzinos estéhez, akár egy italakciókkal és feladatokkal teletűzdelt kocsmatúrához, akár egy balatoni vitorlázós hétvégéhez van kedvetek - mindent meg tudunk valósítani, amit csak szeretnétek!

Az első találkozó alkalmával tisztázni fogjuk, hogy milyen típusú lánybúcsú áll a menyasszonyhoz és hozzátok a legközelebb, hányan lesztek, és mennyi a költségkeret. Ezután beszélgetünk majd a jegyespárról, hogy igazán egyedi feladatokat találhassunk ki a lánybúcsúra, mert ez igazán feldobja a hangulatot! Ízléstől függően fogadalmat is megfogalmazhatunk, készíttetünk oklevelet, terveztetünk egyenpólót vagy egyenköntöst. Hozunk rengeteg különleges ötletet az elképzeléseitek alapján a tematikus szabadulószobától kezdve a főzőtanfolyamon át a menyasszony kedvenc itala köré csoportosuló bárlistáig. Minden kipróbált minőség, ahol nem fogtok csalódni a színvonalban.

Az előkészítés részleteit az ötletelést követően mi intézünk - nektek majd csak döntenetek kell mindig, amikor hozzuk a részleteket. Emellett a lánybúcsún végig veletek leszünk a kezdetektől egészen addig, amíg az utolsó lány is hazaindult biztonságosan. Önfeledt lesz tehát a hangulat, de csak okosan. Fotóst és videóst is hívhatunk, de a tapasztalat azt mutatja, hogy éjfél után már jobb, ha hazamegy, mert ami egy lánybúcsún történik, az a lánybúcsún marad!

 

Viki & Niki

Keressetek bátran,
amennyiben bármilyen kérdésetek lenne